Kuur Traject Funghi Clear

Kuur Traject Funghi Clear

Schimmelnagels is een probleem voor veel mensen. 1 op de 3 mensen heeft er last van. Vaak heb je alles al geprobeerd van de drogist maar niets helpt en is sterk genoeg om ervan af te komen. Schimmelnagels aanpakken vergt een gedegen plan van aanpak. We starten daarom altijd met een diagnose om er zeker van te zijn dat we het over schimmelnagels hebben. De juiste diagnose voor de juiste aanpak!

Bij jouw eerste afspraak beginnen we met een intake waarbij je alles kunt bespreken en vragen met betrekking tot schimmelnagels. Om effectief te kunnen behandelen is het noodzakelijk vast te stellen of er sprake is van schimmel in de nagels. Daarom wordt bij jouw eerste afspraak een test uitgevoerd, waarbij een stukje van de aangedane nagel wordt afgenomen, en snel en accuraat vastgesteld wordt of er schimmel aanwezig is in de nagels.

Jouw effectieve  kuurtraject voor drie maanden in één pakket bestaat uit: drie instrumentele behandelingen van uw schimmelnagels bij de medisch pedicure en een FunghiClear preventiepakket dat je preventief inzet gedurende de kuur en de uitgroeiperiode. FunghiClear, een aangemerkt als medisch hulpmiddel klasse I, is veilig voor iedereen, bijvoorbeeld ook voor zwangere of cliënten met veel orale medicatie.

Je ontvangt het FunghiClear preventiepakket dat goed is voor drie maanden kuren met FunghiClear. Tevens ontvang je het uitgebreide FunghiClear protocol, met informatie over schimmel en hoe je preventie kunt toepassen tijdens de kuur in de thuissituatie.

Bij de intake worden foto’s gemaakt van jouw nagels. Bij elke vervolgafspraak worden weer foto’s gemaakt die we gezamenlijk evalueren en bespreken de positieve veranderingen en vooruitgang.

De medisch pedicure zal bij elke afspraak de nagels verzorgen en dun frezen tot circa 2 mm zodat FunghiClear de schimmel goed kan bereiken en de gezonde nagel uit kan gaan groeien. Samen bekijken we de positieve veranderingen en de vooruitgang van de gezonde nagel gedurende het traject.

Na afloop van jouw eerste afspraak maken we direct twee vervolgafspraken met een tussenpose van 6 weken om je goed op weg te helpen.

Het preventiepakket voor drie maanden bevat:

  • 3 flesjes FunghiClear
  • 1 flesje FunghiClear Deo & Schoenspray

Start vandaag nog en bel voor een afspraak of vul het aanmelding formulier in.