Over Ons

Welkom bij Foot Care Center

Foot Care Center, de praktijk voor gespecialiseerde voetzorg, is gevestigd in het Gezondheidscentrum Palenstein. Je voeten vragen om goede verzorging, ze zijn het waard. Met meer dan 20 jaar ervaring en expertise ben je in goede handen. Wij bieden hoogwaardige paramedische voetzorg. 

Risicovoeten zoals bij reuma, diabetes en oncologische voetproblematiek hebben extra aandacht nodig ter preventie van complicaties. Een zorgvuldig onderzoek brengt risicofactoren en mogelijke oorzaken snel in kaart. Indien nodig kan er doorverwezen worden naar bijvoorbeeld de huisarts, podotherapeut, dermatoloog of oncologisch behandelend team. Tevens kunnen sporters bij ons terecht voor voetzorg bij de gespecialiseerde Medisch Pedicure Sport. 

Onze specialiteit is het zorgtraject voor schimmelnagels, waar één op de drie mensen last van hebben. Voor kalknagels ben je op het juiste adres! Met een afgestemde aanpak op maat, behandelen wij je nagels. Dit kan in combinatie met een effectief, veilig en gebruiksvriendelijk medisch hulpmiddel klasse I en/of wij starten met jouw samen een lasertraject.  Afhankelijk van jouw situatie kunnen we samen gaan voor een positief resultaat. Met de juiste adviezen,  en ons als voetzorg-coach, heb je eindelijk weer zicht op gezonde nagels.

Goede voetzorg is belangrijk. Dat merk je pas als er iets met je voeten aan de hand is. Maar wat de klacht ook is, blijf er niet mee rondlopen en maak een afspraak bij onze praktijk. 

Tot ziens in de praktijk voor gespecialiseerde voetzorg!

Impressie Foot Care Center

korte filmpjes

Volgt

  • Keep LearningTEXT

Volgt

WAAROM KIES JE VOOR ONS

wij leveren voetzorg op het hoogste niveau

Vakkundige pedicures

Volgt!

Succesvolle behandelingen

Volgt!