Over Ons

Welkom bij Foot Care Center

Foot Care Center, de praktijk voor gespecialiseerde voetzorg, is opgericht door Ellen van der Heijden-Smits. De praktijk was voorheen bekend als Détendre Huid en Voet verzorging en was jaren lang gevestigd op de begane grond van het woonhuis. 

Sinds de Corona periode is de vraag naar gespecialiseerde voetzorg enorm toegenomen en zijn er nieuwe marktontwikkelingen. In onze praktijk is de cosmetische gezichtsverzorging steeds meer naar de achtergrond verdwenen en sinds 2022 komen te vervallen. We gaan een nieuwe spannende periode in waar de gespecialiseerde voetzorg zich steeds verder professioneel ontwikkeld. Bij deze ontwikkeling hoort een nieuwe naam die weergeeft waar de praktijk voor staat. Sinds 1 april 2023 is de naam gewijzigd in Foot Care Center en zal de bijna 30 jaar oude naam Détendre Huid & Voet verzorging langzamerhand naar de achtergrond verdwijnen.

Vanaf mei 2023 zal de praktijk ook een nieuw onderkomen krijgen. De nieuwe locatie, op steenworp afstand van de oude locatie, biedt meer mogelijkheden die aansluiten bij de groei welke wij momenteel meemaken. De moderne praktijk zal onderdeel zijn van het Gezondheidscentrum waar ook huisartsen, fysiotherapeuten en podotherapeuten zijn gevestigd.

Bij Foot Care Center kunt u terecht voor gespecialiseerde huid- en voetverzorging.
Jarenlange ervaring en expertise met het behandelen van risicovoeten, zoals bij reuma, diabetes en bij oncologische voetproblematiek. Tevens is oncologische handzorg mogelijk. Een zorgvuldig onderzoek brengt uw risicofactoren en oorzaken snel in kaart. Indien nodig kan er doorverwezen worden naar bijvoorbeeld de huisarts, podotherapeut, dermatoloog of oncologisch behandelend team. Tevens kunnen sporters bij ons terecht voor voetzorg bij de gespecialiseerde Medisch Pedicure Sport.

Ook voor het laseren van uw kalknagels bent u op het juiste adres! Bij Détendre behandelen wij uw nagels met de Fox III Laser snel, pijnloos, effectief en betaalbaar. Met de juiste aanpak van uw zorgtraject en preventie-adviezen heeft u snel weer gezonde nagels. 

Goede voetzorg is belangrijk. Dat merkt u pas als er iets met de voeten aan de hand is. Maar wat de klacht ook is, blijf er niet mee rondlopen en maak een afspraak bij onze praktijk. Het streven is direct probleemoplossend te werken als dat mogelijk is.


Tot ziens in de praktijk voor gespecialiseerde voetzorg!

Impressie Foot Care Center

korte filmpjes

Volgt

  • Keep LearningTEXT

Volgt

WAAROM KIES JE VOOR ONS

wij leveren voetzorg op het hoogste niveau

Vakkundige pedicures

Volgt!

Succesvolle behandelingen

Volgt!